Geuren activeren het limbisch systeem in je hersenen, het gebied dat bepalend is voor homeostase, stemming en emoties. Specifieke samenstellingen van geuren kunnen je geest ongelooflijk snel beïnvloeden. Tegen deze achtergrond is AromaStick ontworpen. Draaien, ruiken en genieten, dat is de unieke basis van AromaStick.  AromaStick bevat de geconcentreerde kracht van de natuur.

Het zijn neusinhalatoren met uitsluitend 100% biologische etherische oliën.

Het stickmechanisme heeft een gepatenteerde filtertechnologie, waardoor je de geconcentreerde geurmixen volledig inhaleert.

Dat gaat drie keer effectiever dan de geuren in je omgeving. Daarom voel je meteen het positieve effect ervan op je emoties en je conditie.

Met AromaStick heb je de kracht van de natuur altijd bij de hand.
Er zijn zes verschillende AromaSticks.

Drie versies hebben een ontspannend effect (Balance, Calm & Relax) en drie andere een ‘energizing’ effect ( Focus, Energy & Refresh).

Calm

€ 8,95

Calm

€ 8,95

Calm
Laat die zware dag je er niet onder krijgen. Door het kalmeren van je geest, zorgt AromaStick Calm  ervoor dat je onder alle omstandigheden rustig en beheerst blijft.

Relax

€ 8,95

Relax

€ 8,95

Relax
Voel je de dagelijkse druk? En wil je af en toe gewoon even ontspannen? AromaStick Relax helpt je daarbij. Inhaleer en ervaar positief denken en innerlijke rust.

Balance

€ 8,95

Balance

€ 8,95

Balance
Voel je je uit balans? Deze afgestemde melange werkt tegelijkertijd stimulerend en ontspannend.
AromaStick Balance helpt lichaam en geest om als eenheid te functioneren en zo je innerlijke balans te bewaren, juist als je dat nodig hebt

Focus

€ 8,95

Focus

€ 8,95

Focus
Sommige momenten of activiteiten vragen je volle concentratie. Dan komt AromaStick Focus goed van pas. Het helpt je je aandacht aan te scherpen en je geest helder te krijgen. Klaar voor de volgende taak.

Energy

€ 8,95

Energy

€ 8,95

Energy
Heb je geen energie? Of wil je een extra boost tijdens het sporten? AromaStick Energy geeft je die extra stimulans!

Refresh

€ 8,95

Refresh

€ 8,95

Refresh
Niets verfrist je zintuigen meer dan de melange van eucalyptus en menthol in AromaStick Refresh. Ideaal in benauwde omgevingen of bij koud weer. Voor dat heerlijke gevoel van een koele, vrije ademhaling.