Bij elke bestelling ontvang je een gratis uniek handgemaakt geschenk <3


Warme, omhullende sfeer met slechts het strijken van een lucifer. Verrukkelijk. Met de hand gegoten kaars van sojawas versierd met kaneelstokjes. Met alleen natuurlijke sojawas en kaneelgeur, de fijnste katoenen pit en recyclebare kartonnen verpakking. Kaars brandt en creëert een tunnel om de kruiden te verlichten.


Anjers, de heldere sterren van de winter. Geniet van lange winternachten met deze heerlijke geurkaars. Met de hand gegoten kaars van sojawas, gedecoreerd met kruidnagel en de geur van kruidnagel, katoenen lont, recycleerbare kartonnen verpakking.


De nacht is jong en dit zal voor altijd duren. Handgegoten soja-was kaars versierd met wilde bloemen uit Letse weiden.  Met natuurlijke soja-was en rozengeur, de beste katoenen lont en recycleerbare kartonnen verpakking. Kaars brandt uniek waardoor een tunnel ontstaat om de kruiden te verlichten.


Wat vind je van de zomer? Met heide in bloei en veel lieve herinneringen.

Handgegoten soja-waskaars versierd met wilde heide uit Letse bossen. Het gebruik van natuurlijke soja-was en heide geur, de beste katoenen lont en recycleerbare kartonnen verpakking. Kaars brandt uniek waardoor een tunnel ontstaat om de kruiden te verlichten.


Mosgroen. De officiële Letse Pantone-kleur van het jaar, elk jaar. Welkom in het geheime bos. Handgegoten soja-was geurkaars versierd met mos uit Letse bossen.Het gebruik van alleen natuurlijke soja-was en mosgeur, de beste katoenen lont en recycleerbare kartonnen verpakking. Kaars brandt uniek waardoor een tunnel ontstaat om de kruiden te verlichten.


Bouw de brug over onrustig water en kom tot de kalme kant met jeneverbes & limonium. Alles is goed. Met de hand gegoten sojakaaskaarsen versierd met jeneverbes- en limoniumbloemen uit Letse weiden en bossen. Kaarsen branden waardoor er een tunnel ontstaat om de kruiden te verlichten.


Mosgroen. De officiële Letse Pantone-kleur van het jaar, elk jaar. Welkom in het geheime bos. Met de hand gegoten kaars van sojawas versierd met mos uit Letse bossen. Met de hand gemaakt met alleen natuurlijke sojawas en mosgeur, twee houten lonten en glazen votief, verpakt in een gerecyclede kartonnen verpakking

Kalmeer je geest en hoor je ziel.
Met de hand gegoten roomspray in een aluminium fles. Met alleen pure essentiële oliemix, plantaardige alcohol en water.

"Before you dream" is een echt speciale mix met de zuiverst mogelijke dromerige essentiële oliën.
Lavandel - Diep ontspannend, helpt stress niveaus en angst te verminderen, en is een populaire remedie voor het bevorderen van een rustgevende slaap. Vergemakkelijkt & helpt als een uitstekende relaxant & voor slapeloosheid. Deze lavandin is zeer zacht en kalmerend.
Cederhout - Aardend en kalmerend, cederhout kan gevoelens van negativiteit bestrijden. Zijn opbeurende kwaliteiten behandelen nerveuze spanning, angst, depressie en vermoeidheid.