Bij elke bestelling ontvang je een gratis uniek handgemaakt geschenk <3


Warme, omhullende sfeer met slechts het aanslaan van een lucifer. Heerlijk. Deze wax melts worden met de hand gegoten met 100% sojawas voor een milieuvriendelijke huisgeur. Sterk geparfumeerd met kaneel. Leg een paar van deze melts op een oliebrander of verwijder gewoon het deksel om de geur door de ruimte te laten verspreiden.
Geur: kaneel | Volume: 300ml | Afmetingen: Ø 8cm x H 10cm

Anjers, de heldere sterren van de winter. Geniet van lange winternachten met deze heerlijke geurkaars. Met de hand gegoten kaars van sojawas, gedecoreerd met kruidnagel en de geur van kruidnagel, katoenen lont, recycleerbare kartonnen verpakking.

Warme, omhullende sfeer met slechts het strijken van een lucifer. Verrukkelijk. Met de hand gegoten kaars van sojawas versierd met kaneelstokjes. Met alleen natuurlijke sojawas en kaneelgeur, de fijnste katoenen pit en recyclebare kartonnen verpakking. Kaars brandt en creëert een tunnel om de kruiden te verlichten.

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Wat vind je van de zomer? Met heide in bloei en veel lieve herinneringen.

Handgegoten soja-waskaars versierd met wilde heide uit Letse bossen. Het gebruik van natuurlijke soja-was en heide geur, de beste katoenen lont en recycleerbare kartonnen verpakking. Kaars brandt uniek waardoor een tunnel ontstaat om de kruiden te verlichten.

Mosgroen. De officiële Letse Pantone-kleur van het jaar, elk jaar. Welkom in het geheime bos. Handgegoten soja-was geurkaars versierd met mos uit Letse bossen.Het gebruik van alleen natuurlijke soja-was en mosgeur, de beste katoenen lont en recycleerbare kartonnen verpakking. Kaars brandt uniek waardoor een tunnel ontstaat om de kruiden te verlichten.

Bouw de brug over onrustig water en kom tot de kalme kant met jeneverbes & limonium. Alles is goed. Met de hand gegoten sojakaaskaarsen versierd met jeneverbes- en limoniumbloemen uit Letse weiden en bossen. Kaarsen branden waardoor er een tunnel ontstaat om de kruiden te verlichten.

Mosgroen. De officiële Letse Pantone-kleur van het jaar, elk jaar. Welkom in het geheime bos.  Met de hand gemaakt met alleen natuurlijke sojawas, mosgeur en mos uit Letse bossen, twee houten lonten en glazen votief.

Geur: mos | Inhoud: 550ml | Afmetingen: Ø 8cm x H 10cm | Brandduur: 50 uur


Hoe vind jij jouw zomer? Met heide in bloei en veel zoete herinneringen. Met de hand gemaakt met alleen natuurlijke sojawas, heidegeur en heide uit Letse bossen, twee houten lonten en glazen votief.

Geur: heide | Inhoud: 550ml | Afmetingen: Ø 8cm x H 10cm | Brandduur: 50 uur


Kruidnagel, de heldere sterren van de winter. Het juiste moment om te creëren is 's nachts, vooral de lange winternacht. Met de hand gemaakt met alleen natuurlijke sojawas en heidegeur, twee houten lonten en glazen votief.

Geur: heide | Inhoud: 550ml | Afmetingen: Ø 8cm x H 10cm | Brandduur: 50 uur

Warme, omhullende ambiance met slechts het aanstrijken van een lucifer. Verrukkelijk. Handgemaakt met alleen natuurlijke sojawas, kaneelgeur, twee houten lonten en een glazen votief.

Geur: heide | Inhoud: 550ml | Afmetingen: Ø 8cm x H 10cm | Brandduur: 50 uur

Kalmeer je geest en hoor je ziel.
Met de hand gegoten roomspray in een aluminium fles. Met alleen pure essentiële oliemix, plantaardige alcohol en water.

"Before you dream" is een echt speciale mix met de zuiverst mogelijke dromerige essentiële oliën.
Lavandel - Diep ontspannend, helpt stress niveaus en angst te verminderen, en is een populaire remedie voor het bevorderen van een rustgevende slaap. Vergemakkelijkt & helpt als een uitstekende relaxant & voor slapeloosheid. Deze lavandin is zeer zacht en kalmerend.
Cederhout - Aardend en kalmerend, cederhout kan gevoelens van negativiteit bestrijden. Zijn opbeurende kwaliteiten behandelen nerveuze spanning, angst, depressie en vermoeidheid.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.