Bij elke bestelling ontvang je een gratis uniek handgemaakt geschenk <3

Mijn naam is tanja staraj, geboren in 71 en alleenstaande moeder van 2 volwassen dochters. Reeds als kind had ik grote affiniteit met het denken 'out of the box' en vanaf mijn 20 jaar ben ik dit ook daadwerkelijk gaan omzetten in energetisch werk, zoekende als het ware. Op mijn 26ste komt mijn vader te overlijden aan botkanker, waarbij ik een tijdsperiode van 1h ervaar, naast zijn sterfbed met zijn hoofd in mijn handen. Tijdens dit moment deelde hij met mij een goddelijke energie die tot op heden nog steeds mijn leven licht geeft. Deze goddelijke energie was een samensmelting van einde en begin, het oneindig veld. Nog steeds ben ik zoveel dankbaar hiervoor. Van toen af wist ik welke taak ik had en nog steeds heb in dit leven en waar ik uiteindelijk mijn laatste biotoop zal ervaren.

Mijn vader is geboren in ex-Joegoslavië, daar ik heel binnenkort, diep in de bergen, mijn anker zal plaatsen. 

In 2022 heb ik de stap gezet om mij te onthechten van alles wat non-essentieel en overbodig is. Momenteel leef ik met mijn 3 poezen in een caravan. De laatste stap hier in België. 

De webshop is dan ook opgebouwd rondom mijn visie in het leven. Elk product dat ik verkoop en zelf gebruik heeft zuiverheid, zowel in de materiele structuur als in het energetische veld. D.w.z. dat de makers van deze producten eerlijkheid en puurheid als hoofddoel hebben. Doordat ik nog steeds nieuw schatten ontdek zal je op de webshop regelmatig nieuwe producten ontdekken. 

Vanuit de verbinding met moeder aarde en de kosmische lagen, wil ik graag met jullie deze schatten delen.

 

Liefdevolle groetjes

tanja