Liposomaal, een term die je steeds vaker tegen komt. Steeds vaker lees je dat je vooral moet kiezen voor supplementen met een liposomale werking. Maar wat betekent dat en waarom moet je ervoor kiezen? Voedingssupplementen moeten een bepaalde dosis hebben om te kunnen werken. Maar als je een ‘gewoon’ supplement slikt, gaat een groot deel ervan verloren in je spijsvertering, vooral omdat je maagzuur het afbreekt. Het zijn de liposomen die dat voorkomen.

Liposomaal voedingssupplement

Bij liposomale voedingssupplementen zitten de vitamines (of andere werkzame stoffen) verpakt in minuscule vetachtige bolletjes: liposomen. Een prachtige techniek waarbij de inhoud beschermd is tegen afbraak door het maagzuur. In de vorm van een liposoom (membraan) herkent je lichaam het als een lichaamseigen cel en neemt deze veel beter op en meer verspreid over een langere periode. Kortom: door het inkapselen worden nadelige invloeden van het spijsverteringsproces omzeild en garandeert het een hoge opname. Bijkomend voordeel is ook dat je geen enorme hoeveelheden hoeft in te nemen, omdat er nauwelijks iets van verloren gaat. Kun je een liposomale versie van een supplement krijgen, kies daar dan altijd voor. Liposomale producten zijn wat duurder dan de gewone, maar dat verdient zich meer dan terug, omdat het veel effectiever werkt.

Een hoogwaardige vloeibare liposomale vitamine C met een extra hoge dosering. Liposomen beschermen het actieve ingrediënt tegen ontleding in de maag door het maagzuur en zorgen voor een verhoogde opname in de dunne darm.

250 ml / 50 doseringen

Een hoogwaardige vloeibare liposomale vitamine C met een extra hoge dosering. Liposomen beschermen het actieve ingrediënt tegen ontleding in de maag door het maagzuur en zorgen voor een verhoggde opname in de dunne darm.

250 ml / 50 doseringen

  • Hoog gedoseerd rode druivenschil extract in liposomale toepassing
  • Hoge opneembaarheid en langdurige afgifte door liposomen
  • Antioxidant
  • Ondersteuning immuniteit

Vloeibaar voedingssupplement bevat per 5 ml 100 mg Cureit® (Curcumine)

Het ingrediënt Cureit® is een product ontwikkeld door Aurea Biolabs. In tegenstelling tot andere soorten curcumine, die slechts een hoge dosis van een paar moleculen zijn, is het een volledig extract van de Curcuma longa (kurkuma-plant) toegevoegd in ons product. Op deze manier is de biologische beschikbaarheid van de kurkuma-plant verhoogd en bereikt deze een immense hoeveelheid van 80 ng/ml Curcuminoïden in het bloedplasma. De absorptie ervan is voornamelijk gebaseerd op passieve diffusie in de dunne darm. Vanwege CureSupports unieke inkapseling mengsel van dit product, wordt de biologische beschikbaarheid van het product nog verder verhoogd, zoals aangetoond in onze klinische onderzoeken.

Vloeibaar voedingssupplement met 50 mcg vitamine D3 per inname, bevat abrikozensmaak en zoetstof.

Liposomal Vitamin D3 de ‘sunshine-vitamine’ is een product dat is ontworpen voor mensen die op het noorden wonen, de meeste dagen binnenshuis doorbrengen en/of een donkerdere huid hebben. Liposomal D3 draagt bij aan het behoud van normale botten, normale spierfunctie, normale tanden en de normale functie van het immuunsysteem. Voor de opname van D3 is vet nodig om een effectief resultaat te bereiken. Daarom is het gebruik van de combinatie van D3 en liposomen de beste manier om uw D3-niveaus te verhogen.