Wat is BioTanjo Natural & Organic Products ?

  BioTanjo  is een milieubewust bedrijf dat is opgericht door biologisch georiënteerde individuen op een missie om consumenten te voorzien van gezonde, natuurlijke, organische producten zonder schadelijke chemicaliën en toxines.

   

  Zowel  consumenten als wijzelf, de mede-oprichters van BioTanjo, ontdekten al snel enkele van de uitdagingen om ​​hoge kwaliteit niet-GMO, biologische producten te gebruiken voor onszelf en ons gezin. Winkelen op zoek naar producten die vrij zijn van schadelijke kleurstoffen en giftige chemicaliën zou niet zo moeilijk moeten zijn.  Toch is dit wel het geval !

  Om deze reden werd BioTanjo opgericht.

  Wij bestellen al onze producten bij betrouwbare en milieuvriendelijke leveranciers over de hele wereld.  We streven ernaar om al onze natuurlijke en biologische producten in hun meest pure en natuurlijke vorm te verkopen.  Wij garanderen dat al onze gecertificeerde biologische producten niet-GMO zijn en vrij zijn van schadelijke chemicaliën.

  Bij BioTanjo bieden we alleen natuurlijke en biologische producten aan die we thuis zouden gebruiken. We denken graag aan onze klanten als familie .

  Wij heten je welkom bij BioTanjo Natural & Organic Products !

   

  Contact:

  0032 473 51 60 29

  info@staraj.be

  BE 0737.993.024