Home » Nuttige links

Marcelius is een bekend medium en paragnost. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spiritualiteit, helderziende waarnemingen, parapsychologie en healing. Door opgedane kennis en ervaring kan hij U verder helpen op het gebied van allerlei levensvragen en gezondheid.

Marcelius is a well-known medium and psychic. He has more than 30 years of experience in the field of spirituality clairvoyant perceptions, parapsychology and healing. Through knowledge and experience he can help you further in the field of all kinds of life questions and health.

Customized Advice

Tanja Staraj is een voedingsdeskundige en heeft zich 20 jaar toegelegd op de problematiek rond het intestinaal systeem. Momenteel worden er diverse voedingssupplementen, die de spijsvertering ondersteunen verkocht op de markt, waarvan zij de bedenker is.  Ze is een liefhebber van eenvoudig leven en combineert deze visie met haar kennis omtrent de gezondheid.

Verminder wat we nodig hebben, hergebruik zoveel mogelijk, stuur zo weinig mogelijk om te worden gerecycleerd en composteer wat overblijft.
Zero waste gaat over het herdefiniëren van het systeem. We leven momenteel in een lineaire economie waar we grondstoffen uit de Aarde halen, een tijdje gebruiken en vervolgens in een gigantisch gat in de grond dumpen. Het doel van zero waste is om te komen tot een circulaire economie die de natuur nabootst.
In plaats van het weggooien van grondstoffen naar een stortplaats, creëren we een systeem waarin alle grondstoffen weer volledig in het systeem kunnen worden opgenomen om te worden hergebruikt.

Ik verwelkom je op mijn website om samen aan deze reis te beginnen . Mijn eigen beleving ivm gezondheid en bewustwording begon 30 jaar geleden waarbij ikzelf na periode van ziekte, mijn gezondheid in eigen handen nam. Lichaam en geest in totaliteit en in verbondenheid kunnen voor jou ook een ommekeer teweegbrengen waardoor je jezelf op weg brengt naar heling en het pure geluk.

Vele uurtjes heb ik in mijn praktijk lieve zielen ondersteund om genezing aan te raken en het lichaam terug in balans te brengen. Als gezondheidstherapeut heb ik reeds 30 jaar ervaring opgebouwd. 

Ik heb mij kunnen verdiepen in het metabolische aspect waarbij de darmen centraal staan. Je bent wat je eet en nog sterker " je bent wat je verteerd".  Kruidengeneeskunde en orthomoleculaire ondersteuning vormen een helend draagvlak tijdens mijn therapie. Mijn begeleiding is voor jou op maat ontworpen en is uniek voor iedereen. Relaxatie, begeleidende gesprekstherapie, en verruimde denkkaders zal ik je aanreiken om inzicht te verschaffen in je klachten, moeilijkheden en blokkades.