LADY MARY

ELEGANTIE, MAXIMAAL LIGCOMFORTEN STABILITEIT

GOLDEN FLAKE

DE WELNESS EN THERAPIE BEHANDELTAFEL

SIR HENRY

PROFESSIONELE MASSAGETAFEL

ADRINA ZWANGERSCHAPSTAFEL

MASSAGETAFEL

HELENA

MASSAGETAFEL

HOUT MET KWALITEIT - KWALITEIT MET HOUTEN MASSAGETAFELS VAN FALKNER

Falkner, meer dan 65 jaar geleden opgericht, is nu de specialist voor massagetafels en massagetafels in Peilstein in de regio Mühlviertel (Oostenrijk). Onze behandeltafels zijn bekend in onze Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en nu ook in Nederland. Tot onze klanten behoren naast masseurs, therapeuten en verloskundigen natuurlijk ook massage- en therapiepraktijken, wellnesshotels, thermale baden, fitnessstudio's en steeds vaker sportclubs en hun atleten. Ze waarderen vooral het feit dat ze al onze producten rechtstreeks bij ons kunnen bestellen, of het nu gaat om massagetafels of verzorgingsproducten.

Mühlviertel is de ideale plek om na te denken over de essentie. Omdat het ambacht hier al eeuwen wordt toegepast. Omdat het Boheemse Woud de bakermat is van het spreekwoordelijke Mühlviertel-arbeidsethos en de daarbij behorende kwaliteitsnormen. En omdat het hout waaruit de massagetafels worden gesneden hier in alle rust groeit. Bij massagetafels en behandeltafels spelen natuur en welzijn een grote rol. Falkner is een familiebedrijf dat altijd al synoniem is geweest voor eersteklas timmerwerk op maat. En omdat de kwaliteit van een product groeit met ervaring, heeft Falkner zich al meer dan 25 jaar exclusief gespecialiseerd in massagetafels en behandeltafels, die zij ontwikkelen en continu door ontwikkelen samen met toonaangevende therapie- en healingpraktijken.

Lokaal hout

Falkner haalt zijn hout uit lokale, regionale zagerijen in de regio Peilstein. Het geleverde hout voor de massagetafels worden vervolgens direct in de Falkner timmerwerkplaats verwerkt.

Stel zelf samen

U kunt de kleur van het hout, de bekleding bepalen en hoe groot uw massagetafel moet zijn. Wij staan altijd open voor uw individuele wensen.

Met de handgemaakt

Elk onderdeel van de massagetafels wordt in Oostenrijk met de handgemaakt. Zo worden de randen met de hand bewerkt en wordt het hout geschuurd zodat het de gezellige, warme en gladde oppervlak verkrijgt dat typerend is voor een hoogwaardige massagetafel.