Uit de zoute en mineraalrijke moerassen van de Dode Zee.

Zuiverste kwaliteit therapeutisch zout.

Geoogst door zonne-verdamping uit de Dode Zee, het diepste hyper-zout meer in de wereld, reikend tot diep in de aardkorst waar oude mineraalafzettingen nog steeds overvloedig aanwezig zijn. Magnesiumchloride geabsorbeerd door de huid [transdermaal] zoals in een bad is een veel betere methode voor het veilig verhogen van magnesium niveaus in het lichaam, met name nuttig voor het verlichten van pijnlijke spieren en gewrichten, het verminderen van pijn gerelateerd aan functionele magnesiumtekorten en voor het aanvullen van uitgeputte zachte weefsels. Bovendien is magnesiumchloride een essentiële katalysator voor veel enzymreacties, vooral met betrekking tot de productie van celenergie. 

Voeg 2 - 3 kopjes Magnesium Chloride Vlokken toe aan warm badwater om de absorptie te optimaliseren (37-39°C), minimaal 20 minuten laten weken.  Voor voetbad: voeg 2 kopjes toe aan een emmer met warm water, minimaal 20 minuten weken.

500g

The Clay Cure Love Your Feet Foot Powder Mint, Thyme & Lemon 75 Gram

Ideaal om te gebruiken op warme, zweterige of vermoeide voeten. Uitstekend voor zwemmerseczeem vanwege de absorberende en antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen.

Toepassing: Breng poeder aan op de voeten en tussen de tenen. Strooi in schoenen om geurtjes te elimineren.

Ingrediënten: Natriumbicarbonaat, Kaolien BP, Maïsmeel*,Pijlwortel* Pepermunt*, Witte Tijm*, Citroen* etherische oliën *biologische normen , VEGAN en Glutenvrij.

d-Limoneen: 0,15646%; Citronellol: 0.0001%; Linalol: 0,00868%; Eugenol: 0.00002%; Geraniol: 0.00012%; Citral: 0.00028%

Veganistisch en glutenvrij.