Bij elke bestelling ontvang je een gratis uniek handgemaakt geschenk <3

Verbeter je Emotionele Gezondheid met onze Focus Hanger. Gevuld met voorraadsterkte Focus Remedy Essence gevat in een opvallende handgeblazen glazen druppel met gele glazen golf en diep, amberkleurig lusdetail. Door de artistieke aard van deze hangers kun je kleine variaties verwachten in elk individueel stuk, waardoor het werkelijk uniek is.
Het dragen van de Focus hanger helpt de drager emotionele helderheid en focus te verschaffen. Hij helpt iemands intuïtieve en cognitieve processen in evenwicht te brengen. Hij helpt ook ideeën en informatie te integreren. Uitstekend voor werken, spreken, lezen, studeren of bezigheden die intense concentratie vereisen. Het helpt bij het oplossen van problemen door een betere toegang tot ons Hogere Zelf, waar al onze kennis en ervaringen uit het verleden zijn opgeslagen.

Bush Flower Essences: Bush Fuchsia, Isopogon, Jacaranda, Paw Paw, Sundew.

Hij wordt met een hoogwaardig geitenleren koord geleverd. Een metalen ketting wordt niet aanbevolen.

100% Australisch fabrikaat. 

Werking: 5 jaar.

Herstelt onze verbinding met ons Hogere Zelf en brengt ons weer in contact met ons Goddelijke Doel, en dat alles op een zeer geaarde manier.

Deze prachtige nieuwe Australische Bush Flower Essence Gaia hanger is een uniek, prachtig, individueel handgeblazen kunstwerk. Het is met liefdevolle zorg gemaakt van glas van uitstekende kwaliteit, waardoor het sterk en stevig is.

De Gaia hanger wordt geleverd met een blauwe werveling aan een hoogwaardig koord van geitenleer.

Hij wordt met een hoogwaardig geitenleren koord geleverd. Een metalen ketting wordt niet aanbevolen.

100% Australisch fabrikaat. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Werking: 5 jaar

De Gaia Pendant is gevuld met Gaia Essence.