Hoe bereid je je haar voor op een soepele overgang naar  shampoobars?
Een veel voorkomende vraag die we hebben als het gaat om onze haarverzorgingsproducten is welke shampoo en conditioner geschikt zijn voor mij? Het eenvoudige antwoord is allemaal. We hebben onze producten zo ontwikkeld dat ze universeel zijn en geschikt voor alle haartypes.

Hier zijn 5 eenvoudige stappen naar mooi, zijdeachtig, klitvrij haar door gebruik te maken van shampoobars .

 

Watertype

Zorg ervoor dat je het type water in je omgeving kent, als je zacht water hebt moeten de staven gemakkelijk opschuimen. Als je in een gebied met hard water woont, dan is een tip om een snufje bakpoeder toe te voegen aan een pot met water en om daarmee schuim op te bouwen.


Bereid je haar voor

Om te beginnen raden we aan om appelciderazijn  te gebruiken op je haar voor en na het wassen. Dit zorgt ervoor dat je haar een gebalanceerde PH krijgt, terwijl het overgaat en ontgift van alle producten die in je vorige haarverzorgingsroutine aanwezig waren. je kan eenvoudig een product maken door de appelciderazijn sterk te verdunnen met water.


Goed uitspoelen

Bij de eerste paar keer dat je een shampoobar gebruik kan het gemakkelijk zijn dat je gaat overgebruiken. Door goed te spoelen zal je er zeker van zijn dat je eventuele extra's kan verwijderen.

Met al onze staven is minder meer, dit zal je helpen om het beste effect te krijgen en dat je staven een  lange tijd zullen meegaan.


Tijd

Hoewel voor de meerderheid van de mensen de overgangsfase niet zal plaatsvinden en voor sommige enkele weken zal duren, zijn we allemaal anders en voor sommige mensen kan het iets langer duren. Blijf erbij en ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen! Als je haar eenmaal door de overgangsfase heen is, zal je haar glad, klitvrij en gezond zijn en dat alles zonder kosten voor eenmalig gebruik van plastic, dierlijke producten of andere onethische producten.


Genieten

En als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, geniet van je nieuwe haarverzorgingsroutine. Ik gebruik haarverzorging nu iets meer dan 1 jaar, en ik keek uit naar mijn één keer per week routine van het springen onder de douche en het wassen van mijn haar. Kies de geur die perfect voor jou is en neem een aromatherapeutische douche om naar uit te kijken.