Natuurlijke reiniging en verzorging uit één hand, en uit één tablet, in mild "Velvet" of verfrissend "Aqua", er is voor elk wat wils. Allemaal met de beste natuurlijke ingrediënten, variërend van zuiveringszout tot olijfolie en speciale extracten van zoetwateralgen en citrusvruchten. Verfrist, reinigt, verzorgt. Laat het tablet oplossen in de hand met een scheutje water en gebruik het schuim voor het douchen. Goed afspoelen.

  • Gecertificeerd natuurlijk cosmeticum
  • 100% veganistisch
  • Geen parabenen, ftalaten, microplastics en Triclosan
  • Ondersteunt de reiniging van de oceanen

inhoud:
Een verpakking bevat 24 douchetabletten.

Rood zeezout is alkaliserend voor het lichaam omdat het niet is blootgesteld aan hoge hitte en ontdaan van zijn minerale inhoud. De methode die wordt gebruikt om dit zout te oogsten helpt om zijn natuurlijke staat en therapeutische kwaliteiten te behouden.

Zout is het belangrijkste bestanddeel voor het alkaliseren van het bloed en de weefsels. Het mineraalgehalte van zeezout helpt het vochtgehalte van het lichaam te reguleren en verbetert het elektrolytisch evenwicht van de cellen. U kunt het gebruiken om uw neus te scrubben en uw ogen te wassen.

Vul uw bad met warm water en voeg 1 grote kop van uw badmengsel toe.

Ontspan en geniet gedurende minstens 20 minuten !

Gun uzelf een periode van rust na het baden. Voor een lichaamsscrub, voeg 1 eetlepel kokosnoot met 1 eetlepel zout toe, breng het aan over je hele lichaam, vooral op droge plekken zoals hielen, ellebogen en voeten. Zachtjes in de huid masseren, afspoelen en droogdeppen. 

 500 g

Uit de zoute en mineraalrijke moerassen van de Dode Zee.

Zuiverste kwaliteit therapeutisch zout.

Het Dode Zee zout staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen. Eeuwenlang hebben mensen naar de kusten gereisd om zich te weken in het warme mineraalrijke water. Vandaag de dag bewijst wetenschappelijk bewijs dat regelmatig baden en gebruik van Dode Zee zout kan helpen bij het verlichten van een groot aantal veel voorkomende aandoeningen. Hier zijn enkele aandoeningen die baat kunnen hebben; spierpijn, slapeloosheid, symptomen van stress, gewrichtspijn, artritis, psoriasis en eczeem.

Voor maximaal voordeel, vul het bad en gebruik 2 kopjes zout. Laat het bad minimaal 20 minuten weken, hydrateer het lichaam na het baden en rust 15 minuten uit.

Uit de zoute en mineraalrijke moerassen van de Dode Zee.

Zuiverste kwaliteit therapeutisch zout.

Geoogst door zonne-verdamping uit de Dode Zee, het diepste hyper-zout meer in de wereld, reikend tot diep in de aardkorst waar oude mineraalafzettingen nog steeds overvloedig aanwezig zijn. Magnesiumchloride geabsorbeerd door de huid [transdermaal] zoals in een bad is een veel betere methode voor het veilig verhogen van magnesium niveaus in het lichaam, met name nuttig voor het verlichten van pijnlijke spieren en gewrichten, het verminderen van pijn gerelateerd aan functionele magnesiumtekorten en voor het aanvullen van uitgeputte zachte weefsels. Bovendien is magnesiumchloride een essentiële katalysator voor veel enzymreacties, vooral met betrekking tot de productie van celenergie. 

Voeg 2 - 3 kopjes Magnesium Chloride Vlokken toe aan warm badwater om de absorptie te optimaliseren (37-39°C), minimaal 20 minuten laten weken.  Voor voetbad: voeg 2 kopjes toe aan een emmer met warm water, minimaal 20 minuten weken.

500g